חלק מסלטי הבופה
הטאבון – מתאים לכל סוגי האירועים
סדנאות פיצה נפוליטנית – הטאבון
למפעלים וארגונים ובכלל לכל מי שרוצה
מגוון קינוחי שחיתות – "הטאבון בצל עצי הזית"
הטאבון – עין יעקב
טעימה ממגוון הפיצות שלנו בטאבון
אנו עורכים אירועים עד 150 איש – הטאבון בעין יעקב
מסעדה איטלקית בצפון – הטאבון בצל עצי הזית
מי עומד מאחורי המקום?
נעים להכיר, מתן טרבלסי
בואו להכיר את השף והבעלים של המקום הכי שווה בצפון.
מתן טרבלסי, בן 30 ממושב עין יעקב, נשוי למלכה ואב ללינון-דוד, תהילה-רחל ואביתר יוסף.
את הקריירה שלי התחלתי בגיל 16 בפיצריה של משפחתי בנהריה
ובמהלך השנים התפתחתי בתחום הבישול והקייטרינג תוך דגש על עולם האוכל האיטלקי החלבי.
סיימתי בהצלחה את לימודי הבישול ב"דן גורמה",
למדתי מסעדה ואירוח ב"שנקר" והשתתפתי בקורסים וסדנאות בארץ ובעולם,
בנוסף, הייתי בתחרות "פיציולו ישראל" ועבדתי כיזם בתחום.
כיום אני הבעלים והשף של "מפגש הטאבון – בצל עצי הזית" במושב עין יעקב.
למה לבחור בנו
רמת שירות גבוהה
שירות אדיב ומקצועי
מחירים נוחים
מה אנחנו מציעים לאכול?
כשרות מהדרין מטעם רבנות מועצה אזורית מעלה יוסף.